Praktisk info 

 

Jentebølgen 29. mai 2024 på Bragernes Torg 

Oppvarming kl. 18.00 og løpet starter kl. 18.30

 
Enkelt å melde seg på 
Den enkleste og raskeste måten å melde seg på Jentebølgen Drammen vil være å klikke deg inn på "påmelding" knappen. Her kan du melde på grupper enkeltdeltakere. Følg instruksjonene trinn for trinn, og du vil motta en kvittering på e-post når påmeldingen er registrert og betalingen bekreftet.

Er dere 2 eller flere som vil løpe sammen? Meld dere på som gruppe! Da blir det enklere påmelding og raskere utdeling av startnummer.

  • Gi din gruppe et navn
  • Send mail til jentebolgen@sturla.no med gruppenavn, navn på alle deltagere og hvem som er kontaktperson
  • Betal til kontonr. 1506.54.86013 Viktig er at kontaktperson er den som betaler, ellers må kontaktperson oppgis som referanse ved betaling.

Jentebølgen Drammen
Kontaktperson: Anne Stunes Isene
Mobil: 974 34 216
E-post: jentebolgen@sturla.no

Kontonumer for innbetaling ved påmelding er: 1506 54 86013  
  

Startnummer
Hentes på Løplabbet tirsdag 28. mai kl. 16 - 18 og onsdag 29. mai kl. 10 - 18.30. Løplabbet finner du HER 

Premiering 
Etter gjennomført løp vil samtlige deltakere få en medalje. Det vil også bli trukket ut gevinster/gavekort på deltakernummeret.

De 100 første påmeldte får en premie fra Akropolis!

 
Fellesoppvarming 
Det er viktig med oppvarming før trening for å gjøre kroppen klar for aktivitet og forebygge skader. Akropolis sørger for felles oppvarming kl. 18.00 på torgscenen med fengende musikk og profesjonelle instruktører som skal få deg som deltaker så klar som mulig til løpet


Stand på Torget ?
Vi er utrolig glad for alle som ønsker å stille med Stand på Torget på løpsdagen. Er du interessert i dette, send mail til: jentebolgen@sturla.no