Praktisk info 

 
 
 

Jentebølgen 5. juni 2019 på Bragernes Torg

 

Oppvarming kl. 18.00 og løpet starter kl. 18.30

 
 
 
Enkelt å melde seg på 
 
Den enkleste og raskeste måten å melde seg på Jentebølgen Drammen vil være å klikke deg inn på "påmelding" knappen. Her kan du melde på grupper, familier, kollegaer, skoleklasser eller enkeltdeltakere. Følg instruksjonene trinn for trinn, og du vil motta en kvittering på e-post når påmeldingen er registrert og betalingen bekreftet. Faktura for større grupper kontakt:
 
 
 
 
 
 

Jentebølgen Drammen
Kontaktperson: Anne Stunes Isene
Mobil: 974 34 216
E-post: jentebolgen.drammen@hotmail.com

 

Kontonumer for innbetaling ved påmelding er: 2310.07.03009  
 
 
 

Startnummer
Hentes på Løplabbet .............. Nærmere info om tid og dato kommer.   Henting av startnummer, kart Klikk HER 

 
 
 

Premiering 
 
Etter gjennomført løp vil samtlige deltakere få en medalje. Det vil også bli trukket ut gevinster/gavekort på deltakernummeret. Vi har også tradisjon for å premiere ulike "beste"- lag.
 
 

Fellesoppvarming 
 
Det er viktig med oppvarming før trening for å gjøre kroppen klar for aktivitet og forebygge skader. Akropolis sørger for felles oppvarming kl. 18.00 på arenaen før startskuddet går med fengende musikk og profesjonelle instruktører som skal få deg som deltaker så klar som mulig til løpet


Stand på Torget ?

Vi er utrolig glad for alle som ønsker å stille med Stand på Torget på løpsdagen.  Faktura for å leie plass, sendes på mail. 

Kontakt Cathrine Ekrem Pedersen på 922 89487 mail:  cathrineekremp@hotmail.com  eller  jentebolgen.drammen@hotmail.com ved spml.


 
 
 
 

Levert av IdrettenOnline